Najbolja ponuda putovanja: letovanja, zimovanja, evropske destinacije...
Pratite nas
GO UP
Image Alt

O nama

Sve naše programe možete plaćati na više mesečnih rata.

YUTA obezbeđuje našim putnicima višestruku zaštitu i servis 24/7.

Posedujemo sve licence nadležnih ministarstava.

Vodeća smo agencija u Srbiji po oceni putnika na portalu Putuj sigurno.

TA LOVĆEN

Duga tradicija...

Turistička agencija Lovćen posluje preko 25 godina kao porodična firma u domenu turizma, a 2003. godine smo i zvanično prerasli u malo preduzeće. Nosilac smo svih licenci nadležnih ministarstava zaduženih za turizam, a od 12.2.2010. posedujemo i najnoviju licencu ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije – OTP259/2010.

Svoje poslovanje smo uskladili sa novim pravilnikom o licenciranju turističkih organizacija, te posedujemo polisu od insolventnosti i odgovornosti koju obezbeđuje YUTA servis u saradnji sa DDOR kompanijom. YUTA servis pruža našim putnicima višestruku zaštitu i neprocenjivi 24/7 servis.

I ove, kao i naredne godine, u planu je da naše mališane vodimo u najbolje objekte namenjene dečjem turizmu i organizovanju nastave u prirodi, kao što su: Hotel Neda na Rudniku, Hotel Srebrna lisica na Kopaoniku, Hotel Drina na Tari, Hotel Junior na Kopaoniku, Hotel Braća Sekulić i odmaralište Sunčani Breg na Zlatiboru.

Pored dečjeg i omladinskog turizma, dugogodišnji smo zakupci brojnih objekata u Crnoj Gori i Grčkoj tokom letnje sezone.

Najposećeniji sajt za poklonička putovanja u zemlji i inostranstvu – hodocasca.rs.